Cine suntem

Suntem o companie de transport persoane care opereaza semnificativ in piata transportatorilor de profil din anul 2003. Cu pasi mici dar siguri, compania a crescut de la an la an, ajungand la cifre importante in acest moment. Avem acum o prezenta pregnanta in piata transportului de calatori atat in traffic intern cat si in traffic international.

Compania a inceput afacerea cu doua autobuze in 2003 efectuand transport persoane pe un traseu judetean. Din acel moment a inceput expansiunea, de la an la an, prin rigurozitate si multa munca. Cu o echipa tanara de management, compania a evoluat semnificativ, oferta de transport persoane devenind tot mai variata si mai atractiva.

Am inceput sa fim tot mai prezenti in toate segmentele de transport calatori de profil, respectiv in trafic judetean, interjudetean, in diverse contracte in conventie si tot mai mult in cursele speciale, ocazionale.
Compania a investit masiv in mijloacele de transport din parcul propriu ajungand in prezent la un total de 20 autocare si microbuze.
Detinem autocare de diverse tipuri si capacitati tocmai pentru a putea deservi cat mai multe categorii de beneficiari. Preocuparea permanenta a conducerii companiei a fost oferta de calitate si promptitudine pentru serviciul oferit catre beneficiari.

Poza despre autobuzele din parcul auto Scorte Tans cu motoul Promptitudinea conteaza pentru noi!